Anu Ennok ja Ponnistus jätkavad poolfinaalseerias võiduta

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa 2012. aasta parim naissportlane on võrkpallur Anu Ennok.
Viljandimaa 2012. aasta parim naissportlane on võrkpallur Anu Ennok. Foto: Elmo Riig / Sakala

Orivesi Ponnistuse naiskond ei suutnud kahes nädalavahetusel peetud Soome meistrivõistluste poolfinaalseeria mängus tiitlikaitsja LP Viesti vastu võiduni jõuda, olles kolme mängu järel 0:3 kaotusseisus.

Edasi finaali pääseb neli võitu kogunud võistkond. Neljal viimasel hooajal Soome parimaks naiskonnaks kroonitud Viesti võitis laupäeval aset leidnud seeria teise mängu tulemusega 3:0 (11, 22, 18) ja pühapäeval peetud kolmanda kohtumise 3:0 (22, 22, 23).

Viesti üleolekut Ponnistuse vastu kinnitab ka fakt, et viimased 31 omavahelist kohtumist on lõppenud Soome viimaste aastate valitseja Viesti võiduga.

Anu Ennok tõi kahes nimetatud mängus Ponnistuse kasuks 11 (rünnakul 16-st 9, lisaks 2 serviässa) ja 12 punkti (rünnakul 27-st 10, lisaks 2 serviässa). Poolfinaalseeria neljas mäng on 20. märtsil Ponnistuse kodusaalis.

Teises poolfinaalis juhib LP Kangasala mängudega 3:0 HPK vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles