Koolinoored tegid joostes head

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Eilsel üle-eestilisel liikumispuuetega laste toetuseks korraldatud teatejooksul tegi kaasa ligi 200 Viljandimaa noort.


Ürituse Viljandi koordinaatori Ants Kuusiku sõnul osalesid Jakobsoni gümnaasiumi staadionil teoks saanud üritusel Raudna, Tääksi ja Jakobsoni kooli õpilased. Kokku oli stardis 24 võistkonda, neist 20 Jakobsoni koolist.

Viljandis aitas osalejatel soojendust teha maakonna parimaks sportlaseks nimetatud sõudja Kaspar Taimsoo. Noori tervitasid Viljandi linnapea Kalle Jents, linnavolikogu spordikomisjoni esimees Ruth Vaar ja Jakobsoni gümnaasiumi direktor.

See Eesti suurim noorte spordi- ja heategevusüritus korraldati eile samal ajal 18 linnas ning kokku oli osalejad 7500.

Teatejooksu tulud ning aasta ringi avatud Elioni heategevusnumbrile 900 7777 ja DnB NORD panga heategevuskontole 9620100009926 laekuvad annetused lähevad ainulaadse ratastooli-mängupargi rajamiseks Haapsalu neuroloogilisesse rehabilitatsioonikeskusse.

Niisuguse ettevõtmise idee tuli Norrast, kus rohkem kui kümneaastase traditsiooniga «TineStaffeteni» teatejooksul osaleb ligikaudu 100 000 noort. Sellestsamast jooksust on võimalik osa võtta ka ühel Eesti võistkonnal. Norrasse sõitev esindus selgitatakse välja loosi teel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles