Viljandi Metall jätkab täiseduga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallinaiskond Viljandi Metall on koduses meistrisarjas võitnud kõik seni peetud kohtumised.
Võrkpallinaiskond Viljandi Metall on koduses meistrisarjas võitnud kõik seni peetud kohtumised. Foto: Elmo Riig / Sakala

Möödunud reedel Eesti naiste võrkpallimeistrivõistlustega liitunud Viljandi Metalli naiskond on kerge vaevaga võitnud kõik seni peetud kolm kohtumist, kolmapäeval pidi tiitlikaitsja paremust tunnistama Võru naiskond.


Reedel pealinnas Tallinna Ülikooli, laupäeval Viljandis Tartu Ülikooli ning kolmapäeval Famila / Võru VK alistanud Viljandi Metall pole konkurentidele seni ainsatki geimivõitu loovutanud.

Koduse sarjaga põhiturniiri viimases faasis liitunud ning senise liidriga võrdselt positsioonilt viimast ringi alustanud Viljandi Metall on jagu saanud ka kahest senisest meistrivõistluste edukamast Tartu Ülikool / Eedenist ja Famila / Võru VK naiskonnast.

Viljandi naiskonnal on põhiturniiril pidada veel kaks mängu, järgmine neist leiab aset 1. märtsil Tallinnas noortekoondisega ning päev hiljem kodulinnas Tallinna Tehnikaülikooliga.

Naiste meistriliiga põhiturniiri kaks edukamat jätkavad poolfinaalis, ülejäänud neli üritavad sinna pääseda veerandfinaalide kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles