Kunstnik avab näituse ja esitleb raamatut

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 18 avab Tarrvi Laamann Viljandi linnagaleriis oma puulõiketrüki näituse «Mi Jamaica». Lisaks näituse avamisele esitleb ta oma värskelt ilmunud raamatut. Vestlust autoriga juhib Epp Petrone.

Näitusel väljas olevad tööd on trükitehnikas, mida näeb linnagalerii näituste kuraatori Laineli Parresti kinnitusel Eestis ja mujalgi haruharva. Tööd toovad vaatajani kunstniku värvi- ja kujundiküllase maailma.

Tarrvi Laamann on lõpetanud Eesti kunstiakadeemia graafika osakonna ja on üks väheseid Eesti puulõikevirtuoose. Tema piki puusüüd tehtud lõiked on eesti kunstitraditsioonis ainulaadsed.

Seekordne väljapanek on inspireeritud Jamaica reisidel tehtud visanditest. Need teosed on tavapäraste reisifotode asemel ühtlasi ka raamatu «Minu Jamaica. Pole probleemi!» illustratsioonid.

Tarrvi Laamann on tuntud Jamaica kultuuri Eestisse tooja, reggae-ürituste korraldajana ja DJ-na. Reggae-muusikast on võimalik osa saada avamise ja esitluse järelpeol klubis Rubiin. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles