Üheks reisiks müüdi topeltpilet

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeva hommikul enne kella kaheksat Viljandi bussijaamas number 6 bussi sisenenud naine avastas pärast 50 senti maksva pileti ostmist, et tema kaardilt on maha võetud kahe pileti raha, 1 euro.

Naine rääkis oma murest nii bussijuhile kui reisisaatjale, kuid neilt selgitust ei saanud. Seejärel pöördus sõitja maavalitsusse, kus korraldatud uurimine näitas, et temalt oli kahe pileti raha võetud juba mõni päev varem.

Bussifirma logist selgus, et naine oli bussi sisenenud 17. jaanuaril kell 7.27 ja tema kaardil oli sel hetkel 1.50 eurot. Seejärel tehti bussis kaheksasekundilise vahega kaks müüki ning kontolt võeti maha 1 euro. Logist selgub, et tegu oli ühe tehinguga, seega ei saanud inimene osta piletit näiteks mõnele kaaslasele.

«Esitatud pretensiooni alusel on põhjust nõustuda, et maha läks ebaõigesti 50 senti,» tunnistas bussifirma MTG kohalik juht Erik Mäe maavalitsusele saadetud kirjas. «Seega teeme aruandes korrektiivi ja tagastame 50 senti.» Samuti edastas bussifirma sõitjale oma vabanduse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles