Linlased teatasid ebaseaduslikest ehitistest

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Et vabatahtliku ülestunnistuse puhul pole trahvi karta, on viimase aasta jooksul kümmekond viljandlast linnavalitsusele teada andnud oma maale püstitatud ebaseaduslikust ehitisest.

Linnavalitsus tegi veidi enam kui aasta eest üleskutse, milles lubas jätta karistuse määramata neile, kes ebaseaduslike rajatiste dokumendid omal algatusel korda ajavad.

Linnamajandusameti ehitusinseneri Tarmo Männiku sõnul pöörduski pärast seda niisuguse sooviga tema poole ligi kümme inimest. Lisaks on ta oma tähelepanekute põhjal mitmel linlasel nööbist kinni võtnud ja nõudnud paberite tagantjärele vormistamist.

«Meie eesmärk pole inimesi iga hinna eest karistada. Kodanikega vägikaika vedamise asemel tegutseme selle nimel, et kõik ehitised jõuaksid lõpuks ikkagi linnaplaanile, naabrid oleks nendega päri, nende kohta oleksid joonised ning riigilõiv saaks makstud,» selgitas Tarmo Männik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles