«Laulukarusselli» finaalis võistleb kaks Viljandi last

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval saavad laulusõbrad Eesti Televisiooni vahendusel pöialt hoida kahele Viljandi tüdrukule, kes astuvad võistlustulle «Laulukarusselli» finaalkontserdil.

Võistluse ülekanne algab 6. jaanuaril kell 19 ning selle kordust on võimalik näha ETV2-s järgmisel laupäeval kell 9.30.

Laululaste võistluse finaalkontserdil Tartus Vanemuise teatrimajas kohtuvad 12 lauljat, kelle on väja valinud žürii, ning üks võistleja, kelle on sinna hääletanud publik.

Žürii otsusega pääsesid tosina parema hulgas lõppvõistlusele kaks Viljandi laululast. Alla 7-aastaste vanuserühmas astub üles Elinor Luik, kelle juhendaja on Ene Raju, ning 11—13-aastaste rühmas paneb oma lauluhääle proovile Deivi Tobreluts, keda juhendab Maarika Reimand.

Lõppkontserdil astuvad nende kõrval võistlustulle noored lauljad Harjumaalt, Tallinnast, Narva-Jõesuust, Tartumaalt, Järvamaalt ja Pärnust. Võistleja, kes pääses eelvoorudest televaatajate häälte toel otse finaali, selgub kontserdil.

Lõppkontserdil valib žürii iga vanuserühma parima laulja, kuid üldvõitja selgub televaatajate telefonihääletuse tulemusena.

Otsesaadet juhivad Mikk Jürjens ja Mari Pokinen, külla tulevad tegelased Vanemuise muusikalavastustest ning lauljaid saadab ansambel Urmas Lattika juhtimisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles