Viljandlased korjasid tänavu seitse suurvõistluse medalit

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Laupäeval pannakse Tartus Eesti meistri medal kaela kolmele Viljandi veemotospordiklubi Nord sõitjale, alaliidu aasta parima noorena võtab tunnustuse vastu Paul Zujenkov ja tunnustuse osaliseks saab ka siinse klubi eestvedaja Aivar Kommisaar kui noorte juhendaja.


Võistlusterohke aasta on toonud Viljandi veemotosportlastele Euroopa ja maailmameistrivõistlustelt seitse medalit ning lisaks kolm Eesti meistri tiitlit.

Aivar Kommisaar tõdes, et märkimisväärne hulk rahvusvaheliste mõõduvõttude medaleid annab põhjust seljataha jäänud hooajaga rahul olla. Tõsi, kõige kirkamat suurvõistluste medalit klubi Nord liikmetel tänavu saada ei õnnestunud, ent üha tihedamaks muutuv konkurents nii maailma kui kodustel võistlustel tõstab kahvatumate medalite kaalu.

Viljandi veemotosportlaste hooajast saab rohkem lugeda 3. novembri «Sakala» paberväljaandest.

 

All nähtav video on kokkuvõte Paul Zujenkovi võistlusest Ukrainas Ternopilis peetud JT-250 klassi maailmameistrivõistlustelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles