Teeolud on Eestis väga erinevad

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kella 11 ajal näitasid maanteeameti teekaamerad Eestis väga erinevat pilti. Kui Kesk-Eestis olid teed lumest puhtad ja veidi märjad, siis ida pool oli asfalt lume all peidus.
Kella 11 ajal näitasid maanteeameti teekaamerad Eestis väga erinevat pilti. Kui Kesk-Eestis olid teed lumest puhtad ja veidi märjad, siis ida pool oli asfalt lume all peidus. Foto: Fotomontaaž

Võrreldes Põhja-Eestiga on Viljandis lumikate väga õhuke ning teed sügiseselt märjad. Põhja poole jäävates maakondades on aga mõnel pool teeolud üsna talvised.

Maanteeameti teekaameratest on näha, et Tallinna poole sõites muutuvad teed lörtsiseks Aruvallas. Samas Imaveres on teed puhtad ning tee ääres on näha vaid pisut lund. Kõige enam lund on Lääne- ja Ida-Virumaal, kus asfalt on lume alla kadunud.

Teeolude suur erinevus tuleb välja ka liiklusõnnetuste hulgas. Viljandimaal pole politsei andmetel viimase 24 tunni jooksul olnud ühtegi avariid, kus keegi oleks viga saanud. Tallinnas registreeriti hommikuse tipptunni ajal 20 õnnetust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles