Mentorid asuvad ametisse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme korraldatakse Pärnus esimene õppepäev, juhendamaks Naiskodukaitses värskelt ametisse asunud mentoreid.

Naiskodukaitse juhtide laagris, mis peeti juulikuus Saaremaal, käivitas organisatsiooni esinaise asetäitja Marilin Prants mentorlusprogrammi. Selles osaleb katseperioodil naiskodukaitsjaid igast Eesti maakonnast. Mahuka dokumentatsiooni ja juhendi töötasid välja Sakala ringkonna liikmed eesotsas instruktor Piret Taime ja ringkonna esinaise Tiina Otiga.

Naiskodukaitse mentorluse üks eesmärk on arendada organisatsioonikultuuri, õppida üksteiselt, anda ja saada vastastikku tagasisidet ning mõista Naiskodukaitse missiooni, eesmärke ja väärtusi.

Mentorite õppepäeval on koolitaja Heateo sihtasutuse arendusjuht Jaan Aps, kes kuulub ühtlasi sotsiaalsete ettevõtete võrgustiku juhatusse. Ta on vahendanud kodanikuühenduste eestvedajate ja ärisektori vabatahtlike vahel kümneid mentorsuhteid ning osaleb Ettevõtluse Arendamise sihtasutuse mittetulundusühenduste mentorprogrammis.

Naiskodukaitse on üle-eestiline vabatahtlik naisi koondav organisatsioon, mis annab oma panuse riigikaitsesse ja ühiskonna arengusse, toetades Kaitseliitu, harides kodanikke ning hoides isamaalisi traditsioone. Juulis oli organisatsioonil 1768 liiget.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles