Ülesõidukoha remondi algus viibib päeva

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et täna ülesõidu tõkkepuid maha ei monteeritud, kehtib seal esialgu harjumuspärane liikluskord.
Et täna ülesõidu tõkkepuid maha ei monteeritud, kehtib seal esialgu harjumuspärane liikluskord. Foto: Elmo Riig

Ehkki Edelaraudtee teatas läinud reedel, et tänasest ei tööta remonditööde tõttu Viljandis Pärnu maantee raudteeülesõidu tõkkepuu, on täna kõnealuses kohas liikluskord siiski endine.

Reedese "Sakala" reklaamiküljel ilmunud sõnumis andis Edelaraudtee teada, et 8.—22. oktoobrini on Pärnu maantee ülesõidukoha tõkkepuu rivist väljas, ning soovitas liiklejatel seal olla tähelepanelik ning juhinduda foorisignalisatsioonist.

Edelaraudee Infrastruktuuri aktsiaseltsi juhi Rain Kaarjase sõnul pidid töömehed esialgse kava kohaselt tõepoolest täna ülesõidukoha vanad tõkkepuud maha monteerima, et nende asemele saaks peagi uued paigaldada. "Paraku selgus kohapeal, et seadmete kinnitused on nii roostes, et nende avamiseks tuleb kasutada keevitusaparaati. See saabub homme ja siis võtame asja uuesti käsile," selgitas ta.

Kaarjas lubas, et alates sellest hetkes, mil tõkkepuud enam ei tööta, riputatakse ülesõidukoha juurde ajutised liiklusmärgid. Lisaks märkis ta, et ehkki lehekuulutuses oli toodud tööde lõpptähtajana 22. oktoober, ei pruugi tegevus nii pikalt kesta. "Teeme kõik endast oleneva, et see aeg oleks võimalikult lühike."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles