Naiskond haaras õlekõrrest

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi Metall võrkpallinaiskond näitas neljapäeval kodusaalis võitluslikku mängu, mille tulemusena alistas ta Salestar liiga kolmandas finaalkohutmises 3:1 GMP/Olympic võistkonna.


Viljandlannade juhendaja Peeter Vahtra sõnul oli üldjoontes mäng küll hea ehkki statististika näitas midagi muud. «Servi vastuvõtt oli üks hooaja kehvemaid,» lausus ta. Nelja geimi peale kokku tegid viljandlannad pallingu vastuvõtul 15 eksimust. Vahtra sõnul ei lõhkunud kehv pallinguvastuvõtt siiski võistkonna mänguhoogu. «Ründasime vahelduvalt ning võitlesime iga palli ja punkti pärast viimase võimaluseni.»

Viljandi võrkpallinaiskond pakkus neljapäeva õhtul saalitäiele publikule suurepärase võrkpalliõhtu.

Kaks esimest geimi võitis Viljandi Metall 26:24 ja 25:22, kaotas kolmanda 22:25 ning tagas mänguvõidu 25:21 tulemusega neljandas geimis.

Naiste meistrivõistluste finaalseeriat juhib endiselt 2:1 tiitlikaitsja GMP/Olympic, neljas kohtumine peetakse pühapäeval taas Viljandi spordihoones. Mäng algab kell 17.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles