Sotsiaalamet ootab õppetoetuse taotlusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnavalitsuse sotsiaalamet alustab õppetoetuse taotluste vastuvõtmist.
Viljandi linnavalitsuse sotsiaalamet alustab õppetoetuse taotluste vastuvõtmist. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi sotsiaalamet ootab 15. oktoobriks õppetoetuse taotlusi majanduslikult raskes oludes elavatelt ja edukalt õppivatelt üliõpilastelt, kelle registrijärgne elukoht on viimased viis aastat olnud Viljandi.

Taotlust saab esitada üliõpilane, kelle pere netosissetulek on ühe pereliikme kohta kuus väiksem kui 217.50 eurot. Samuti peab üliõpilane õppima haridus- ja teadusministeeriumi litsentsiga kõrgkooli päevases osakonnas ning tema keskmine hinne peab olema arvesse mineval õppeperioodil vähemalt hea.

Toetuse saamiseks tuleb üliõpilasel esitada järgmised dokumendid: kontaktandmetega avaldus, milles on kirjas pere koosseis ja kõik sissetulekud (palgad, pensionid, stipendiumid, igakuised toetused ja muu); kõigi töötavate pereliikmete (kaasa arvatud üliõpilane, kui ta töötab) kolme viimase kuu palgatõendid; kõrgkooli tõend seal õppimise ja stipendiumi saamise või mittesaamise kohta ning kooli kinnitatud viimase semestri hinnetelehe koopia. Esimest aastat kõrgkoolis õppivatel üliõpilastel tuleb esitada gümnaasiumi lõputunnistuse ja hinnetelehe koopia. Avaldusele tuleb märkida ka pank ja konto, millele kantakse toetus.

Taotlused saata või viia 15. oktoobriks Viljandi linnavalitsuse sotsiaalametisse Laidoneri plats 5-a.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles