KÜSITLUS

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kas olete tutvunud teisipäeval avaldatud Eesti Energia uue hinnakirjaga ja välja arvutanud, kui suur hinnatõus teid võib tabada?

JÜRI KALJUMÄE,
elab Viljandis­ eramajas

Olen seisukohal, et Eesti Energia peaks jääma minu elektriandjaks ka edaspidi. Loodan, et ta hinda väga kõrgele ei kruvi. Selle ümber käiv tants kuulub turumajandusliku ühiskonna juurde, aga mina olen rahulikuks jäänud ning Eesti Energiale truu.

Elan eramajas ja seni oleme hakkama saanud. Hindasid ma veidi vaatasin ja mõnevõrra peadpööritavad need tundusid, aga ma ei usu, et need eraklientidele üle 5—7 protsendi kerkivad. Võib-olla olen liiga optimist.

UUDO MERIDA,
elab Viljandis eramajas

Kuulsin, et hind tõuseb peaaegu sada protsenti. Mina jään täielikult jänni, sest üür ja toit on maksta ning praegugi on probleeme, et ots otsaga kokku tulla. Vähendada pole ka kuskilt, sest niigi tarvitame elektrit nii vähe, kui on üldse võimalik. Seda, kui palju hind nüüd tõuseb, pole veel arvutanud.

EVE RAHNU-KOTSAR,
elab Viljandi­maal eramajas

Uusi hindu ma uurida pole jõudnud, aga hinnatõusu peale olen mõelnud küll. Elan maal ja seal tehakse just elektriliine korda. See tähendab, et meil kerkib hind veel rohkem. Praegu on meil nii madal pinge, et ei saa kodumasinaid korraga tööle panna, ning selle eest saime hinnasoodustust. Nüüd hakkasimegi remonti tegema arvestusega, et saame korraliku elektri majja. Kvaliteetne ühendus on kindlasti olulisem kui odav hind.

LAINE NEOSTE,
elab Viljandis eramajas

Olen pensionär ja hind on väga tähtis, aga ma pole seni sellest asjast taipu saanud, sest minuealisele on see ikka liiga keeruline. Mul on majas üks noorem inimene ka ja ma loodan, et tema hakkab seda asja ajama. Vähe usutav, et keegi üldse midagi odavalt annab. Kõik tahavad palju saada, nii et mis sellest üldse tolku on, et valin ühe, teise või kolmanda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles