Eesti meistriliigas mängib kuus naiskonda

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallinaiskond Viljandi Metall liitub koduse tiitlivõistlusega, selle põhiturniiri kolmandaks ringiks.
Võrkpallinaiskond Viljandi Metall liitub koduse tiitlivõistlusega, selle põhiturniiri kolmandaks ringiks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Naiste võrkpalli meistriliiga hooaeg algab oktoobris ja lõpeb kohamängudega aprillis. Registreerimistähtajaks andis end üles kuus naiskonda, neist üks, tiitlikaitsja Viljandi Metall, liitub kolmandas ringis, sest teeb kaasa Soome-Eesti ühisliigas.


Ülejäänud viis naiskonda on järgmised: Tartu Ülikool/Eeden, Tallinna Ülikool, Tallinna Tehnikaülikool, Famila/Võru VK ja Audentese SG/Noortekoondis. Nimetatutest kolm, Tartu, TTÜ ja Võru naiskond, osalevad paralleelselt Balti liigas, konkurentideks kolm naiskonda Lätist, Leedust ja Valgevenest.

Kevadel Balti liiga võitnud ning Eesti meistrivõistlused kolmandana lõpetanud Pärnu Võrkpalliklubi algavaks hooajaks naiskonda kokku ei saanud. Teine loobuja on mullune hõbe Viimsi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles