Meeskond rõõmustas poolehoidjaid võiduga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC alistas kodupubliku ees SK Tapa.
Viljandi HC alistas kodupubliku ees SK Tapa. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval mängiti Eesti käsipalli meistrivõistluste meistriliigas teise vooru kohtumisi. Mullune pronksiomanik Viljandi HC võõrustas kodupubliku ees SK Tapat ja surus ta kindla mänguga jõuliselt nurka.


Täielikult viljandlaste kontrolli all kulgenud kohtumise avapoolaja võitsid kohalikud seitsme väravaga. Mängu teisel poolajal väljakul põlve sirgeks lasknud ning asetusi ja mängijad proovinud meeskonna edu jäi muutumatuks lõpuvileni, mil tabloo näitas 35:28 tema paremust.

Kohtumisel, kus Viljandi HC peatreener andis mängupraktikat kõigile, ei suutnud Virumaa esindus võõrustajate kaitseliini korralikult lahti harutada. Viljand HC skoori kasvatasid ettearvatult imepäraseid viskeid demonstreerinud Kristo Voika ning edukalt kiirrünnakuid lahendanud Ott Varik. Meeskonna tugisammaste isiklik konto täienes kolmapäeval vastavalt 12 ja 11 väravaga.

Oma panuse viljandlaste tablooseisu muutmisse andsid veel Robert Lõpp kuuel, Sten Maasalau ja Sander Aasmäe kahel ning Karl Roosna ja Martin-Ott Sülla ühel korral.

Ülejäänud kahes kolmapäeval peetud meistriliiga vooru kohtumises võitis HC Kehra/Daisy 32:21 Aruküla ning põlvalaste omavahelises mõõduvõtus alistas Serviti 34:24 Värska Originaali.

Meistriliiga kolmas voor peetakse tuleval kolmapäeval, Viljandi HC sõidab siis mängima Viimsisse. Oma järgmise kodumängu peab mullune pronks 7. novembril Põlva Servitiga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles