Uueveski mehed plaanivad basseine päästma hakata

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uueveski basseine pole aastaid piisavalt hooldatud. Nüüd on need vesikasve täis. Uus omanik peab kulutama palju, et basseinid taas korda teha.
Uueveski basseine pole aastaid piisavalt hooldatud. Nüüd on need vesikasve täis. Uus omanik peab kulutama palju, et basseinid taas korda teha. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laamendajate ja varaste tõttu armetusse seisu jõudnud Uueveski puhkekompleksi päästjateks võivad osutuda kohalikud elanikud, kes soovivad võtta basseinid ja nende ümbruse oma hoole alla.

6. augustil, kui Viljandi linnavalitsus kuulutas juba teise puhkekoha oksjoni huviliste puudumise tõttu nurjunuks, helistas linnapeale Uueveski basseinidest saja meetri kaugusel elav Allar Teppart. Ta pakkus välja, et osaühing Uueveski Puhkekeskus võiks võtta basseinid ja nende ümbruse oma kasutusse ning hakata nende eest hoolitsema.

Copy
Tagasi üles