Mehed alustasid viigiga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipalli meistriliiga esinduse  treener Marko Koks
Viljandi käsipalli meistriliiga esinduse treener Marko Koks Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäeval Eesti käsipalli meistrivõistlustega algust teinud Viljandi HC meeskond sai Põlvas peetud kohtumisesVärska Originaali meeskonnaga kirja 27:27 viigi.

Avapoolajal head mängu näidanud viljandlased läksid vaheajale viieväravalise 12:17 eduga. «Kõik toimis, olime väljakul domineerivam pool,» kõneles viljandlaste juhendaja Marko Koks.

Treeneri sõnul muutus teise poolaja mängumõõn platsil kohati kaoseks ning lõpliku tõdemusena avaldas Koks rõõmu viigigi üle. «Mehed arvasid vist, et mäng on esimese poolajaga tehtud. Lasid põlve sirgeks ja meie mänguliinid hakkasid igas suunas kärisema,» kõneles ta. «Korra olime isegi kolmeväravalises kaotuses.»

Treeneri sõnul oli üldine mängupilt ettearvatult rabe ning liikumiste ja taktikaga on veel tööd kuhjaga.

Viljandi meeskonna resultatiivseim mängumees oli Põlvas kümne tabamusega Ott Varik. Vastaste personaalse tähelepanu pälvinud Kristo Voika tõi viljandlaste kontole kuus, Kristjan Koovit ja Robert Lõpp lisasid kolm ning Sten Maasalu ja Mark Lõpp kaks väravat ning Marko Peterson viskas ühe värava.

Kodumeeskonna suuremad punktitoojad olid Raiko Rudisaar ja Mihkel Tamm vastavalt kümne ja kaheksa tabamusega.

Meistriliiga teises teisipäeval peetud kohtumises alistas Põlva Seriviti 38:15 Aruküla meeskonna, liiga kolmas kohtumine SK Tapa ja HC Viimsi vahel leiab aset neljapäeval.

Viljandi HC järgmine meistriliiga kohtumine on tuleval kolmapäeval kell 19, kui Viljandi spordihoones on tema vastane SK Tapa.

Mõlemaid meeskondi võib Viljandi spordihoones näha juba eeloleval laupäeval kell 11, kui nad peavad Eestimaa spordiliidu Jõud käsipallimeistrivõistluste avakohtumise. Lisaks neile osalevad ühepäevasel turniiril Põlva meeskonnad Serviti ja Värska Originaal.

 

AJAKAVA

Laupäeval Viljandi spordihoones peetava turniiri kava
• kell 11 Viljandi HC – SK Tapa
• kell 12 Värska Originaal – Põlva Serviti
• kell 13.30 SK Tapa – Põlva Serviti
• kell 14.30 Viljandi HC – Värska Originaal
• kell 16 Värska Originaal – SK Tapa
• kell 17 Põlva Serviti – Viljandi HC

Allikas: www.viljandihc.ee


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles