TULEMUSI

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Autosport. Janno Ligur võitis Põltsamaal peetud Eesti rallikrossi meistrivõistluste etapi ning tagas endale sellega enne viimast võistlust klassi Super 1600 meistritiitli. Klassis SuperCar teenis Põltsamaal etapivõidu Ruve Veski, Rommi Pukk oli klassis TouringCar teine.

Lauatennis. Pühapäeval mängitud Võhma karikasarja avaetapi võitis mullune üldvõitja tallinlanna Kätlin Latt, teise koha sai rakverlane Kristo Kauküla ning kolmas oli Suure-Jaani spordiklubi esindav Sören Rothberg.

Jalgpall. Eesti jalgpalli meistrivõistluste teises liigas kaasategevad Viljandimaa meeskonnad võõrsil peetud kohtumistest punktilisa ei teeninud: Viljandi JK Tulevik kaotas 0:2 JK Keilale ning FC Tarvastu jäi 1:3 alla FC Nõmme Unitedile.
Viljandimaa kolmandas liigas osalevatest meeskondadest olid nädalavahetusel võidukad SK Tääksi, kes sai koduväljakul 2:1 võidu Võru JK üle, ja Tuleviku teine, kes oli võõrsil 5:3 parem Valga FC Warriorist.
Samas liigas kaasategev Suure-Jaani United pidi koduväljakul tunnistama turniiritabeli liidri Tartu Quattromedi 8:0 paremust.
JK Tulevik Vanakesed, kes teeb kaasa nelja liiga turniiril, teenis 3:1 võidu Tartu Ülikool Fauna üle.

Vibulaskmine. Abja Palu­ojal Vana-Võidu lahtistel meist-rivõistlustel tulid täiskasvanute sportvibu klassis võitjaks Taavo Allik ja Laura Nurmsalu. Meeste plokkvibu laskmises oli parim Harri Köh­ler.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles