Viljandi esindus viigistas Kaleviga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alvar Loog

Teisipäeval Viljandi staadionil kohtunud Eesti jalgpalli meistrivõistluste meistriliiga meeskonnad FC Viljandi ja JK Tallinna Kalev leppisid 1:1 viigiga, mis tabeli seisu arvestades ei rahuldanud kumbagi.


Enne kohtumist asus Kalev turniiritabeli seitsmendal ja Viljandi kaheksandal positsioonil ning samadel kohtadel nad ka jätkavad.

Esimese poolaja mängupilt ennustanuks edu võõrustajatele. 36. mänguminutil sai Jaan Leimann läbisöödu kaitsjate selja taha ja viis võõrustajad juhtima. Vaid kaheksa minutit hiljem tõrjus kalevlaste pealelöögi Siim-Sten Palm, kuid Rejal Alijevi teise soorituse vastu osutus ta võimetuks.

«Läksime kolme punkti järele. Pärast esimest väravat tundus, et kõik läheb plaanitult, aga kahjuks lasime poolaja lõpus endale rumala värava lüüa,» vahendas FC Viljandi mängija Marten Müti sõnu jalgpalliliidu pressiteenistus. «Üldiselt oli tasavägine mäng.»

Viljandi meeskonna juhendaja avaldas kahetsust, et võistkond ei suutnud koduväljakul kätte võidetud eduseisu kuigi pikalt hoida. Mängupildi hindas ta üldselt võrdseks.

Sama meelt oli kalevlaste peatreener Sergei Ratnikov. Tema sõnul oli nende poolt vaadatuna parem kohtumise teine poolaeg, mil parema õnne korral oleks olnud võimalus kohtumine ka enda kasuks kallutada.

FC Viljandi jätkab meistriliigas eeloleval laupäeval, võõrustades kell 19 linnastaadionil Tartu JK Tammekat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles