Koeraomanikud igatsevad taga kunagisi junnikaste

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Männimäe elanik Vaike Galeta jalutab Krässuga neli korda päevas ning koristab lemmiku järelt alati hoolsalt. Viljandlast häirib aga prügikastide puudus: koti väljaheidetega peab ta viima kodu juurde prügikasti.
Männimäe elanik Vaike Galeta jalutab Krässuga neli korda päevas ning koristab lemmiku järelt alati hoolsalt. Viljandlast häirib aga prügikastide puudus: koti väljaheidetega peab ta viima kodu juurde prügikasti. Foto: Elmo Riig / Sakala

Terviseradadel jalutavad ja sportivad viljandlased kiruvad koeraomanikke, kes oma lemmiku järelt ei korista. Loomapidajate sõnul pole radade ääres aga piisavalt prügikaste, kuhu koera väljaheiteid poetada.

Tervisespordiklubi Joosu liige Mati Tomson rääkis, et hoolimatuid koeraomanikke näeb linnapildis palju. «Külma kõhuga lasevad koeral oma häda kõnnitee ääres ära õiendada,» ütles ta ning kinnitas, et väljaheidetele võib sattuda ka terviseradadel.

Copy
Tagasi üles