Üle poolesaja vapra pani end proovile

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo Nõmm tuli kolmanda Mulgi-Paistu rahvatriatloni võitjaks.
Raivo Nõmm tuli kolmanda Mulgi-Paistu rahvatriatloni võitjaks. Foto: Madis Luik

Pühapäeval peetud Mulgi-Paistu rahvatriatloni alustas karget Holstre järve vett trotsides 55 vaprat. Finišisse jõudis neist 54.

Ligemale 200-meetrisest ujumisest, 13-kilomeetrisest rattasõidust ning 2,2-kilomeetrisest jooksudistantsist koosnenud mõõduvõtu võitis viljandlane Raivo Nõmm. Jalgrattasõidus sai ta oma põhikonkurendi Urmas Utari ees turvalise edu.

Utar tuli küll esimesena veest välja ning oli viljandlasest veidi nobedam ka jooksurajal, ent pidi tunnistama end lõpuks siiski 11-sekundise kaotusega lööduks ja leppima teise kohaga. Lohutusena pälvis Tabasalu spordiklubi esindaja M45 klassis võidu.

Kolmanda Mulgi-Paistu rahvatriatloni võitnud Raivo Nõmm sai koguajaks 29.55,3.

Võistluse parim naisosaleja viljandlanna Sille Puhu jäi rajal alla ainult kolmele mehele. Rattadistantsil päeva kolmandat aega näidanud Sille Puhut jäi üldarvestuses kolmandana lõpetanud tartlasest Janari Jaansost finišis lahutama 30 sekundit.

Parima Paistu valla elanikuna oli tulemusega 37.08,9 kuues Janno Randpere. Kolm nobedamat noormeest olid Henri Airich (39.51,1), Ronald Volt (40.03,6) ja Georg-Caius Kutsar (40.58,1).

Neidude seas olid kolm paremat Triin Hüva (44.22,5), Rebeca Lotta Aasmäe (48.19,9) ja Katrin Kahu (51.00,8).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles