Ruuminappus kultuurimajas sunnib noortele lisapinda otsima

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räämas lennukitehase teisel korrusel on viimastel aastatel antud nii teatrietendusi kui kontserte. Nüüd keelitab maja omanik Kait Lukka linnajuhte seda noorte tarvis rendile võtma.
Räämas lennukitehase teisel korrusel on viimastel aastatel antud nii teatrietendusi kui kontserte. Nüüd keelitab maja omanik Kait Lukka linnajuhte seda noorte tarvis rendile võtma. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ajal, mil Viljandi noortekeskus valmistub kolima uutesse ruumidesse vast remonditud kultuurimajas, idaneb raekojas plaan sellele tulevikus lisapinda rentida.

Pikka aega Männimäel endise kutsekooli hoones tegutsenud noortekeskuse töö hakkas lonkama pärast seda, kui linn loobus 2010. aasta lõpul osalusest seda hallanud mittetulundusühingus. Ehkki esialgu oli õhus hirm, et peamise rahastajata jäänud keskus paneb uksed sootuks kinni, jäi see kultuurimaja allasutusena siiski tegutsema ning on jõudumööda noortele tegevust pakkunud seniajani. Endiselt on avatud ka ekstreemspordihall.

Copy
Tagasi üles