Festivali avapäeval oli 6500 külalist

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õiged folgisõbrad ei lase end heidutada ei vihmast ega lõõsast. Päikest jagus avapäeva küllaga.
Õiged folgisõbrad ei lase end heidutada ei vihmast ega lõõsast. Päikest jagus avapäeva küllaga. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Korraldajate sõnul oli eile käima lükatud 20. Viljandi pärimusmuusika festivali avapäeval ligemale 6500 külastajat.


Korraldajate sõnul on tavalisest veidi teistmoodi kulgeva festivali uuendused üldjoontes hästi vastu võetud. Puudealune toiduhoov pakkus päikese eest varju ja moodustas oma kompaktsusega meeldiva õhkonna. Varem toidutänavana tuntud Tasuja puiesteele tekkinud ruumi kasutasid muusikud spontaanseteks etteasteteks. Teiste kõrval tegi menuka tänavakontserdi üks tänavusi peaesinejaid Water Tower Bucket Boys.

Politseinikele ja turvameeskonnale möödus avapäev rahulikult.

Festivali piletimüügipealiku Anu Rannu sõnul olid populaarseimad kontserdid eile «Meestelaulu öö» ning Tbilisi ja Zetode etteaste. Mulluse ja tänavuse pärimusmuusika avapäeva pületimüük oli Rannu hinnangul enam-vähem sarnane. «Esialgsetel andmetel osales eile festivalil vähemalt 6500 folgisõpra,» kinnitas piletimüügipealik.

Korraldajad annavad teada, et huvilistel soovitatakse aegsasti soetada laupäevane päevapass, sest suure tõenäosusega on need homseks välja müüdud ja kohapealt pole neid enam võimalik soetada.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles