Füüsikatundjad pälvisid tunnustust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carl Robert Jakobsoni nimelisel füüsikavõistlusel esimese kuni kolmanda
koha saanud õpilased
Carl Robert Jakobsoni nimelisel füüsikavõistlusel esimese kuni kolmanda koha saanud õpilased Foto: Elmo Riig / Sakala

Neljapäeval võtsid Viljandi raekojas auhindu vastu Carl Robert Jakobsoni nimelise maakondliku füüsikavõistluse võitjad.


Jakobsoni gümnaasiumi matemaatika-füüsika süvaklasside vilistlasnõukogu ellu kutsutud võistlusele pääses igas vanuseastmes kuus kuni kaheksa maakonna füüsika­olümpiaadil parima tulemuse saanud õpilast.



Ürituse korraldaja, Jakobsoni gümnaasiumi füüsika- ja matemaatikaõpetaja Maila Visnap ütles, et kuigi võistlus haarab kogu Viljandimaa koolide õpilasi, läksid tänavu kõik auhinnalised kohad Jakobsoni gümnaasiumi noortele.



Kaheksanda klassi arvestuses tuli võitjaks Ants-Oskar Mäesalu, teise koha pälvis Sille Habakukk ning kolmanda koha sai Silver Kuld.



Üheksanda ja kümnenda klassi arvestuses võitis Tanel Kiis, teiseks tuli Lembitu Lükk ja kolmanda koha sai Siim-Erik Paju.



Üheteistkümnenda ja kaheteistkümnenda klassi arvestuses sai esikoha Siim-Ilmar Nopri. Teise koha sai Eha Mäesalu ja kolmas oli Meelis Härmas.



Kõik esikoha pälvinud noored said rahalise auhinna, ülejäänuid premeeriti kinkekaardiga. Auhinnad panid välja ja vastuvõtu korraldamist toetasid Viljandimaa omavalitsuste liit ja Jakobsoni gümnaasiumi matemaatika-füüsika süvaklasside vilistlasnõukogu.



Maila Visnapi sõnul leidis füüsikavõistlus tänavu aset kuueteistkümnendat korda. Selle algatamise initsiatiiv tuli õpetaja Jaak Tammelt. Võistluse alguse juures oli ka õpetaja Veljo Haava, kes samuti sai vastuvõtul tunnustust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles