Tartu teel võib kiiremini sõita

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi poole sõitjaid ootab enne Viiratsit teetöid tähistav kiiruspiirang. Teistel lõikudel on piirangumärgid eemaldatud.
Viljandi poole sõitjaid ootab enne Viiratsit teetöid tähistav kiiruspiirang. Teistel lõikudel on piirangumärgid eemaldatud. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Kevadel uue asfaltkatte saanud Tartu maanteel võib nüüdsest kiiremini sõita.

Maanteeameti Viljandi esinduse ehitusosakonna peaspetsialist Allan Allik rääkis, et kiiruspiirangut tähistavad märgid võeti maha esmaspäeva õhtul. «Varem ei saanud kiiruspiirangut 90-ni tõsta, sest maanteel ei olnud liiklusohutuslikud meetmed täidetud,» selgitas ta.

Tema sõnul annab maanteeamet loa piirangud eemaldada alles siis, kui ehitaja on tee äärde pannud helkurpostid, märgistanud sõidurajad ning paigaldanud liiklusmärgid.

Alliku sõnul tehakse mõnel teelõigul veel väiksemaid töid ja seal kehtib ajutine kiiruspiirang. «Paigaldatakse veel viimaseid poste ja liiklusmärke,» täpsustas ta ning kinnitas, et suuremalt jaolt on tööd siiski valmis.

Teetööde valmimise tähtaeg on 10. septembril, kuid Alliku sõnul loodab ehitaja tööd lõpetada juba 15. augustiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles