Heaks muutev park

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Staažika «Positivusel» käija, ETV produtsendi Mart Normeti sõnul võib festivali headest külgedest rääkida lõpmatuseni.

Tema arvates johtub ürituse edu suuresti toimumiskohast. «Ma ei tea, mis selles rannaaluses pargis nii erilist on, aga see tekitab isemoodi zen-õhustiku, kus inimesed muutuvad heaks,» kiidab Normet, kes käib seal end igal aastal laadimas.

Esinejate valik on tema arvates ühtaegu turvaline ja julge. «Korraldajail on õnnestunud esinema saada nii tõelisi A-klassi bände, millega Eesti festivalid uhkustada ei saa, aga nad pakuvad ka uut põnevat muusikat,» rääkis Normet.

Üheks eripäraks Eesti festivalidega võrreldes nimetab ta seda, et oma müügipunktid üles pannud firmad pakuvad ka meelelahutuslikku lisaväärtust.

Mart Normeti sõnutsi on «Positivuse» tähtsust Eesti publikule ja muusikutele võimatu üle hinnata. «Ligi poolel Eestil on Salacgrivasse lähem sõita kui Tallinna ja ma usun, et eestlaste arv kasvab järgmisel aastal veel,» ütles ta.

Meie muusikutele pakub «Positivus» tähtsa esinemisvõimaluse. «Rõõm on näha, et Ewert & the Two Dragonsi ja paljude teiste siinsete ansamblite produtsendi Toomas Olljumi kümneaastane töö Läti suunal on vilja kandnud. Eesti bändid ei jäänud taseme poolest sugugi alla Briti omadele,» rääkis Normet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles