Ministeerium otsib nõunikku

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kultuuriministeerium kuulutas kolmapäeval välja konkursi, et täita teatrinõuniku ametikoht.

Nõuniku ülesanne on uurida teatrivaldkonda, tuua esile tähtsamad probleemid, töötada välja ettepanekud ja riikliku finantseerimise põhimõtted, osaleda selle valdkonna arengukavade ja tegevust reguleerivate õigusaktide eelnõude koostamises, analüüsida teatrite eelarvetaotlusi ning edendada rahvusvahelist koostööd, teatas ministeerium BNS-ile.

Kandidaadil peavad olema riiklikult tunnustatud kõrgharidus ja vähemalt kaks aastat teatrivaldkonnas töötamise kogemust. Ta peab Eesti teatrit väga hästi tundma, valdama kõrgtasemel vähemalt üht võõrkeelt, oskama hästi suhelda ja väljenduda ning olema algatus- ja analüüsivõimeline.

Ministeeriumile tuleb 17. augustiks esitada motiveeritud avaldus, elulookirjeldus, kõrgharidust tõendava dokumendi koopia ning kirjalik visioon selle kohta, milliseks kujuneb Eesti teatrielu aastani 2016.

Ministeeriumi senine teatrinõunik Tõnu Lensment asus Vene teatri juhi kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles