Kultuuriakadeemia kohendab Vilma hoonet

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia haldusdirektor Tonio Tamra (vasakul) ja direktor Anzori Barkalaja endise Vilma leivakombinaadi hoone ruumis, kus tulevikus peaks olema õppeasutuse suur auditoorium.
Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia haldusdirektor Tonio Tamra (vasakul) ja direktor Anzori Barkalaja endise Vilma leivakombinaadi hoone ruumis, kus tulevikus peaks olema õppeasutuse suur auditoorium. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Sügisest läheb elu sisse,» ütles Viljandi kultuuriakadeemia haldusdirektor Tonio Tamra Vilma hoone kohta.

Sinna peaksid kolima rahvusliku tekstiili ja ehituse, etenduskunstide osakonna tantsupedagoogide ja visuaaltehnoloogide multimeedia eriala. Lisaks tulevad majja multimeedia keskus ja loomeinkubaatori tekstiilitöökojad.

Millal hoone valmib, pole teada. «Meil pole veel ehituseks vajalikku raha koos,» põhjendas Tamra.

Praegu teeb kool Vilma tootmisruumides oma jõududega väiksemaid töid. «Paneme kinni ebavajalikke auke, veame elektrit ning kohendame ruume töötajate vajadustele sobivaks,» kirjeldas Tamra.

Õppeaasta algul peaksid hoonesse kolima Viljandimaa loomeinkubaator ja kangasteljed.
Oktoobris kuulutatakse välja hange, et korrastada tantsumaja osa, ning seejärel loodetakse töödega alustada. Üles peaks tulema üks suur kõrge laega tantsuklass ja alla kaks väiksemat.

Hamburgerisõprade rõõmuks on esialgu kavas Turu tänav 7 asuva söögikoha rendilepingut pikendada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles