Võrkpallinaiskond alustab poolfinaalseeriat

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti naiste Salestari võrkpalliliigas algavad homme poolfinaalmängud ning viljandlannadel seisab ees kolme mänguvõiduni peetav seeria Tartu võistkonnaga.


Meistriliiga põhiturniiri võitnud Viljandi Metall ja Tartu Ülikool / Eeden on tänavusel hooajal vastamisi olnud viiel korral: kolm kohtumist on nad pidanud meistri- ja kaks karikavõistlustel. Viljandlannad on neis Tartu naiskonnale loovutanud ühe geimivõidu.

Viljandi Metalli mängija Maarja Kerner avaldas lootust, et võitude jada Tartu naiskonna vastu jätkub ka eelseisvas poolfinaalseerias. «Mina loodan küll seeria  kolme mänguga lõpetada,» lausus ta.

Samas tunnistas tänavu mitu korda liiga kuu parimaks mängijaks tunnistatud võrkpallur, et kerge neil tõenäoliselt ei ole. «Kindlasti on Tartu eelseisvaks seeriaks korralikult valmistunud.»

Salestari liiga poolfinaalist edasipääsemiseks tuleb võita kolm kohtumist. Teises poolfinaalpaaris on vastamisi tiitlikaitsja GMP/Olympic ja Tallinna Ülikool.

Mängud
Viljandi Metalli ja TÜ/Eedeni poolfinaalseeria kohtumised:

• 7. märtsil kell 13 Viljandi maagümnaasiumis

• 8. märtsil kell 13 Tartu ülikooli spordihallis

• 11. märtsil kell 19 Viljandi maagümnaasiumis.

• Vajaduse korral on nad vastamisi veel 14. märtsil Tartus ja 15. märtsil Viljandis.

Allikas: Eesti võrkpalli liit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles