Kultuurimaja remont pole veel läbi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ehitajatel kulub vähemalt nädal, et Viljandi kultuurimajas töö lõpetada, ning praegu teevad seal ringkäike inspektorid, kes uue hoone peagi vastu võtavad.

Eile käisid kultuurimajas tehtavat vaatamas taas linnavalitsuse liikmed. «Sisetööd on põhimõtteliselt lõppenud,» vahendas nähtut Viljandi abilinnapea Rein Triisa. «Käisime terve maja läbi ja töö on tehtud nii, nagu peab.»

Veel on pooleli kultuurimaja hoov, kus osaühingu Silindia ehitusmehed on ametis hommikust õhtuni. «Loodetavasti saab Silindia selle nädala lõpul töödega ühele poole,» sõnas Triisa.

Järgmisel esmaspäeval suunduvad linnavalitsuse ametnikud taas kultuurimajja ning loodavad siis ehituse vastu võtta.

Sel nädalal vaatavad kultuurimaja üle eri ametkondade inspektorid, kes kontrollivad, kas tööd vastavad nõuetele.

Linnavalitsus kinnitas eilsel istungil kultuurimaja ametikohtade hulga. Alates 1. septembrist on seal 19 ametikohta, mille seas on nii põhi- kui abipersonal.
Lisaks direktorile hakkavad tööle turundus- ja haldusjuht. Palgatakse kaks kultuuritöö projektijuhti ning kolm noorsootöötajat, sest kultuurimaja alla hakkab kuuluma ka noortekeskus. Samuti vajab kultuurimaja valgustajat ja helitehnikut ning administraatoreid ja koristajaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles