Algas Paalalinna kooli söökla ehitamine

Merilyn Säde
, sakala@ajaleht.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitusfirma Pärlin töötajad tegid eile keskpäeval Paalalinna kooli juures usinasti tööd.
Ehitusfirma Pärlin töötajad tegid eile keskpäeval Paalalinna kooli juures usinasti tööd. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Kohalik ehitusfirma Pärlin alustas eelmisel nädalal Paalalinna kooli söökla ehitamist, kuid ilmselt see täpselt tähtajaks ei valmi.

Ehitusfirma tegevdirektor Enno Pikkpõld ütles, et tööd alustati eelmisel nädalal. «Praegu tegeleme veidi lammutamisega ning ehitame vundamenti,» lausus ta.

Pikkpõllu sõnul venib uue söökla ehitus ilmselt pikemaks ning 18. oktoobriks  ilmselt valmis ei saa. «Riigihange ei tulnud selleks ajaks, kui arvasime, ning linnavalitsusega sõlmiti leping samuti arvatust hiljem,» selgitas ta.

Ehitustööd käivad tegevdirektori sõnul siiski plaanipäraselt.

Vajadus köögi ja söögisaali järele tuleneb peagi ellu viidavast haridusreformist, millega senised linna gümnaasiumid muudetakse põhikoolideks ning kõik gümnasistid koondatakse Viljandi gümnaasiumi.

Pärast seda mahub seni kahes omavahel koridoriga ühendatud hoones tegutsenud Paalalinna kool ära ühte. Algklasside maja, mille esimesel korrusel paikneb vana söökla, läheb teise kooli kasutusse.

Uus söökla rajatakse Paala tee ja koolihoone vahelisele alale, praegusest peauksest vasakule. Juurdeehitisse tulevad ruumid, kus hakatakse koolitoitu valmistama, ja söögisaal. Linnale läheb see koos sisustusega maksma ligi 700 000 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles