Peatänava ääres hakkab tööle jäätisekohvik

Merilyn Säde
, sakala@ajaleht.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäätis
Jäätis Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Õige pea hakkab Viljandis Tallinna tänav 3 krundil tööle jäätisekohvik.

Selle plaanib avada osaühing Viljandi KEK. Firma juhataja Rait Sulg ütles, et peale jäätise hakatakse pakkuma karastusjooke.

«Jäätisemüügikoha avamise peamine põhjus on soov anda noortele tööd,» selgitas ta. Linnavalitsuse loaga võib müügikoht tegutsema hakata 25. juunil ning Sulg avaldas lootust, et umbes sel ajal kohvik ka avatakse. Ta lisas, et sellise jäätisemüügikoha avab osaühing esimest korda. Seda plaanitakse lahti hoida augusti lõpuni.

Viljandi linnapea Loit Kivistik arvab, et Viljandis on jäätisekohvikuid pigem vähe. Tema sõnul ollakse valmis niisugustele ettevõtmistele luba andma, kui need muidugi linnapilti sobituvad.

Viljandi rannakohviku Flirt majandamisega tegeleva Kaja Tikko jutu järgi tasub rannakohvik end ilusa ilma korral ära. «Eelmisel aastal oli sel ajal soe ja kohvik töötas täie hooga, praegu aga kahjuks ilm nii hea ei ole,» rääkis ta. Rannakohvikut plaanitakse lahti hoida augusti lõpuni.

Grand Hotel Viljandi on avanud masinajäätise müügikoha. Hotelli vastuvõtujuhi Krista Varmi ütlemist mööda sõltub nõudmine ilmast. «Kui väljas on soe, siis jäätist ikka ostetakse,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles