Ratsutaja võitis Moskvas

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval Moskvas peetud maailmakarikavõistluste hooaja teise etapi võitis Viljandimaa sportlane Gunnar Klettenberg hobusega Lance S.

Sõidus, kus takistuste kõrguseks oli kuni 160 sentimeetrit, asus Klettenberg starti hobusega Lance S ja oli 33 võistlejast ainus, kes suutis parkuuris vältida takistuste mahaajamist.

Karistuspunktideta ei pääsenud aga ka Klettenberg, sest raja puhtalt läbimiseks kulutas ta rohkem aega, kui võistlusreeglites oli ette nähtud. Iga normaega ületanud sekundi eest määratakse karistuspunktid, ent neid kogunes Klettenbergil siiski vähem kui takistusi maha ajanud konkurentidel.

Lisaks Kesk-Euroopa liiga maailmakarikavõistluste etapi võidule pälvis Klettenberg Moskva nädalavahetuse võistlusprogrammis ühe kolmanda koha. Hobusega U-Too sai ta pühapäeval 135 sentimeetri kõrguste takistustega parkuuris pronksi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles