Korjandus toob lastele koolitarbed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üle-eestilise heategevuskorjandusega «Koos kooli» saab 32 Viljandimaa kooliminejat endale uue ranitsa ja vajalikud koolitarbed.

Noortekoda JCI Toompea loodud projektis kingitakse Eestis 356-le esimesse klassi astujale ergonoomiline ranits koos vajaliku sisuga. Abistatavad pärinevad lasterikastest peredest ning nende kontaktid on kampaania eestvedajad selgitanud välja koos Eesti lasterikaste pere liiduga.

Viljandimaal saavad heategevusprojektiga koolikoti 18 poissi ja 14 tüdrukut. Sealhulgas toetatakse üht Saarepeedi valla üheksa lapsega peret, kus käesoleval sügisel alustab kooliteed seitsmeaastane tütar.

«Koos kooli» projektijuhi Piia Porri ütlemist mööda tehakse kampaaniaga lasterikastele peredele kingitus, et neid tunnustada ning muuta kooliminejale 1. september meeldejäävamaks.

Tarvilike koolitarvete minimaalne kulu ühe lapse kohta on 120 eurot. Lisaks vihikutele,  pinalitele ja kirjutusvahenditele on ergonoomilise ranitsa sisse plaanitud osta multivitamiine, sporditarbeid ja maiustusi.

Ranitsate ostmise raha kogutakse annetuskastidesse, mis on Knopka ja Sportlandi poodides üle Eesti.

Nende kogumiskastide juurde võib tuua ka lastele tarvilikke uusi koolitarbeid.

Kampaania kestab juuli lõpuni. Koolitarbed antakse pidulikult kätte 14. augustil Eesti nukuteatris, kus lapsed saavad ka tasuta etendust vaadata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles