Rebased valisid endale koduks Tarvastu kiriku

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päikesepaistelistel õhtutel käivad rebasekutsikad kiriku põhjaküljel mängimas. Sisse- ja väljakäimiseks on rebastel mitu ventilatsiooniava, võimalik, et nende käsutuses on ka kunagised kirikualused katakombid.
Päikesepaistelistel õhtutel käivad rebasekutsikad kiriku põhjaküljel mängimas. Sisse- ja väljakäimiseks on rebastel mitu ventilatsiooniava, võimalik, et nende käsutuses on ka kunagised kirikualused katakombid. Foto: Anna-Liisa Vaher

Läinud nädala keskel koeraga jalutades nägi Mustla mees Jüri Kukk toredat vaatepilti: Tarvastu kiriku põhjaküljel seina ääres mängis viis rebasekutsikat.

«Reinuema hiilis kiriku taha ja tuli siis teise nurga tagant meid jälgima,» kirjeldas ta. «Väikesed jõmmid ei kartnud meid üldse. Kutsikad käisid vundamendis oleva õhutusaugu kaudu kiriku all, üks vaatas sealt kogu aeg välja.»

Copy
Tagasi üles