Viljandlane trügis end taas pronksile

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Kommisaar sai Poolas peetud T-550 klassi maailmameistrivõistlustel kolmanda koha.
Aivar Kommisaar sai Poolas peetud T-550 klassi maailmameistrivõistlustel kolmanda koha. Foto: Eesti Veemoto Liit

Viljandi veemotoklubi Nord eestvedaja Aivar Kommisaar teenis maailmameistrivõistlustel klassis T-550 pronksmedali, sama tulemusega lõpetas ta mullu kodujärvel peetud tiitlivõistlused.

«Võistluspaigas oli kõva tuul, mis mulle eriti ei sobinud,» tõdes mees, kelle ütlemist mööda oli objektiivseid ja subjektiivseid tegureid teisigi. «Kõige paremini just ei läinud. Oleks ehk ka enamat suutnud, aga olen rahul sellegagi.»

Maailmameistrivõistlustele kohaselt tegi Poola väikelinnas Mysliborzis peetud mõõduvõtul kaasa 18 meest kümnest riigist.

Arvestati nelja võistlussõidu kolme paremat tulemust. Aivar Kommisaar võttis oma kõrgeima koha esimeses sõidus, kus sai protokolli kirja teise tulemuse. Lisaks oli ta kahes sõidus kuues ja korra kolmas ning edestas kokkuvõttes ühe punktiga neljandaks tulnud poolakat.

Maailmameistriks sai Marcin Mucha Poolast venelase Konstantin Ustinovi ees.

«Vusserdamist tuli ette nii tehnilises kontrollis kui võistlusel, ehkki üldine korraldus oli heal tasemel,» võttis Kommisaar tänavused tiitlivõistlused kokku.

Samas peetud O-500 klassi Euroopa meistrivõistlustel eestlasi kaasa ei teinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles