Gunnar Klettenberg ja Bingo tulid Moskvas võitjaks

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval jõudis Moskvas Bitsa ratsakeskuses lõpule rahvusvaheline CSI3* taseme takistussõiduvõistlus. 160 sentimeetri kõrguste takistustega sõidu grand prix’ võidu tõid Gunnar Klettenberg ja Bingo Eestisse.

36 000 euro suuruse auhinnafondiga sõidul startinud võistluspaaridest õnnestus põhiparkuur vigadeta läbida kolmel. Ümberhüpete alguseks oli selge, et kiireim nelja karistuspunktiga paar Tiit Kivisild ja Cinnamon teenib neljanda koha ning Eestisse tuleb kindlalt ka esikolmikukoht, mille eest asuvad võitlema Klettenberg ja Bingo, vahendas Eesti ratsaspordi liit.

Neil õnnestus sõita ümberhüpetel puhtalt ja piisavalt kiiresti, et teenida välja nädalavahetuse suurim auhind. Grand prix’ sõidu lõpetasid teisena venelanna Natalia Simonya ja Solana 13 ning kolmandana Valgevene sportlane Mikalai Karpovich ja Brusnichnik. Peale eelmainitute jõudis Eesti võistluspaaridest auhinnakohale veel Kivisild oma teise hobuse Calinaga, lõpetades üheteistkümnendana.

Gunnar Klettenberg jõudis auhinnakohale pühapäeva hommikul väikese ringi 140 sentimeetri kõrguste takistustega sõidus. Top score’i (minuti valik jokkeriga) võistluses kogus ta hobusega Lance S 970 punkti ja sai 83 võistluspaari seas neljanda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles