Hansapäevadele on oodata sõpruslinnade esindajaid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Reede õhtul Viljandis algavatele hansapäevadele on oodata 17 külalist Viljandi sõpruslinnadest. Nende seas on Ahrensburgi linnapea Michael Sarach ning Valmiera, Eslövi ja Porvoo esindajad.


Valmierast tuleb Viljandisse rahvamuusikute grupp Accorda. Kandlemängijad esinevad reedel kell 21 hansapäevade avamisel Rubiini platsil, laupäeval kell 11.30 Johan Laidoneri platsil ja kell 18.30 Rubiini platsil ning linnapea vastuvõtul raekoja roosiaias.

Lisaks leiab hansapäevadelt Valmiera mõisa õlletootja Valmieramuižas Alus.

Neli Viljandi sõpruslinna on esindatud noorte jalgpalliturniiril «Hansa Cup 2012», kus võõrustajatele pakuvad konkurensi Ahrensburgi, Valmiera, Porvoo ja Eslövi meeskond. Omavahel võtavad mõõtu 1998. aastal sündinud noormehed. Viljandlased kohtuvad linnastaadionil laupäeval kell 13 Porvoo FC Futuraga ja kell 18 Ahrensburgiga ning pühapäeval kell 9 Eslövi ja kell 13 Valmieraga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles