Sprinterid teenisid pronksmedali

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala 4 x 100 meetri teatejooksu meeskond Allar Staškevitš (ees vasakul), Kaarel Jõulu, Rauno Künnapuu (taga vasakul) ja Heinar-Hendrik Hunt
Sakala 4 x 100 meetri teatejooksu meeskond Allar Staškevitš (ees vasakul), Kaarel Jõulu, Rauno Künnapuu (taga vasakul) ja Heinar-Hendrik Hunt Foto: Tiit Aru

Kergejõustikuseltsi Sakala meeskond sai Eesti teatejooksude meistrivõistlustel meeste 4 x 100 meetri distantsil pronksmedali.

Pühapäeval Rakvere staadionil peetud võistlustel osales Viljandimaa esindus koosseisus Allar Staškevitš, Kaarel Jõulu, Rauno Künnapuu ja Heinar-Hendrik Hunt.

Meeskond läbis distantsi ajaga 43,08 ning oli esimese jooksu kiireim. Tulemusega 41,78 võitis Audentese spordiklubi ja ajaga 42,70 oli teine spordiklubi Altius kvartett. Mõlemad Sakalat edestanud startisid teises jooksus.

Kergejõustikuseltsi Sakala juhi Tiit Aru sõnul oleks tugevamatega koos joostes olnud ehk võimalik Altiusega konkureerida. «Võitjatele poleks me vist suutnud vastu hakata,» analüüsis kogenud treener.

Tiit Aru jutu järgi oli meeskonna koosseisust seekord kõrvale jäänud maakonna kiireim sprinter Martin Männik, kes on veidi kimpus tervisega. Samal põhjusel polnud koduklubile toeks Tarmo Riitmuru.

«Mehed tegid väga korraliku jooksu,» kiitis juhendaja sportlasi.

Sakala meeskond oli Eesti teatejooksude meistrivõistlustel kolmas mullugi. Tookord oli meie kvartett sajandiksekundi võrra kiirem.

Tiit Aru selgitust mööda olid viljandlased valmistunud tiitlivõistlusel osalema ka Suur-Rootsi teatejooksul, ent loobusid sellest. Tema sõnul sai Rauno Künnapuu osavõtukutse teisipäevasele kuldliiga etapile, et aga kahe võistluse vahe oli vaid kaks päeva, otsustati talle anda võimalus näidata end teisipäeval oma põhidistantsil, 200 meetri jooksul.

Teatejooksude meistrivõistlustel 4 x 1500 meetri mõõduvõtul oma meeskonnaga väljas olnud Viljandi Staieri nelik läbis selle ajaga 18.10,19 ning jäi kuuendaks. Jooksu võitnud Tartu ülikooli spordiklubi meestele kogunes kaotust ligemale kaks minutit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles