Vesirott ja Mutt ootavad lapsi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

8. juunil esietendub Ugala sellesuvine lastelavastus, Šoti klassiku Kenneth Grahame’i teose põhjal valminud «Tuul pajuokstes».

Lastele ja peredele mõeldud vabaõhulavastust etendatakse Viljandis Männimäe külalistemaja aias, mis on põnev mängupaik jõe ääres elavate tegelaste seiklusteks.
Peategelased on loomad: Vesirott, Mutt, Kärnkonn ja Mäger. Nad käituvad nagu inimesed ning neil on inimeste parimad iseloomuomadused ausus, südamlikkus, abivalmidus ja sõbralikkus.

Lavastaja Oleg Titovi sõnul on selles humoorikas ja õpetlikus lasteloos äratundmisrõõmu kogu perele väikestest suurteni. Dramatiseeringu, kunstnikutöö ja kostüümikujundused tegi samuti Oleg Titov.

Rohkete laulude sõnad kirjutas Silvia Soro ja muusika Peeter Konovalov. Mängivad Aarne Soro, Janek Vadi, Lauri Kink Endla teatrist, Peeter Jürgens, Carita Vaikjärv, Luule Komissarov, Andres Oja, Arvi Mägi, Kata-Riina Luide ja teised. Etendused on juunis ja augustis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles