Poolatarid aitavad hansarõõmu pakkuda

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval lõikasid Božena Borowicz (vasakult), Ewa Nafalska ja Teresa Sagan välja paberist kroone, millele nad pidustuste ajal koos lastega kaunistusi tegema hakkavad. Lühikestel õmblemiskursustel on poolatarid endale valmistanud ka keskaja rõivaste komplektid.
Neljapäeval lõikasid Božena Borowicz (vasakult), Ewa Nafalska ja Teresa Sagan välja paberist kroone, millele nad pidustuste ajal koos lastega kaunistusi tegema hakkavad. Lühikestel õmblemiskursustel on poolatarid endale valmistanud ka keskaja rõivaste komplektid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolm särasilmset küpses eas naist lagistavad naerda ning vadistavad inglise, vene ja poola segakeeles sellest, kuidas nad Viljandis vabatahtlikena inimesi on aidanud.


Poolatar Ewa Nafalska võtab kätte paberilipiku, millele on suurte trükitähtedega kirjutatud: «Mina aitan pakkida.» Selle kinnitab ta rinnale siis, kui läheb Bonifatiuse gildi hoovi abistama Viljandisse maasikate otsimise mängule tulnud lapsi.

Copy
Tagasi üles