Paalalinna kooli söökla valmib sügisel

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paalalinna kooli juurde uue sööklahoone rajamine algab suve teisel poolel ja peab lõppema oktoobri keskel.

Neljapäeva hommikul allkirjastasid Viljandi linnapea Loit Kivistik ja ehitusfirma Pärlin tegevdirektor Enno Pikkpõld raekojas lepingu Paalalinna gümnaasiumi hoone juurdeehitise rajamiseks.

Ehitaja valiti välja viie firma seast, kellest Pärlin tegi linnale odavaima pakkumise. Ehitus läheb koos projekteerimisega maksma 70 000 eurot.

Juurdeehitisse tulevad nii ruumid koolitoidu valmistamiseks kui söögisaal ning see rajatakse Paala tee ja olemasoleva koolihoone vahelisele alale praegusest peauksest vasakule. Köögi sisustab Viljandi üldhariduskoolidele koolitoitlustuse teenuse osutaja aktsiaselts Baltic Restaurants Estonia endise nimega Fazer Food Services.

Praegu Paalalinna koolis seal õppivatele lastele kohapeal toitu ei valmistata. See keedetakse valmis Jakobsoni koolis ja viiakse Paalalinna termostega.

Enne ehituse algust tuleb Pärlinil koostada ka põhiprojekt, nii et töö läheb lahti suve teisel poolel. Ettevalmistusi hakatakse tegema juunis. Juurdeehitise valmimise tähtaeg on 18. oktoober.

Koolijuht Aavo Palo ja Viljandi majandusameti juhataja Reevo Maidla on avaldanud arvamust, et ehitus koolitööd segama ei hakka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles