Terviseradadel üritatakse taas rekordit püstitada

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Sihtasutus Eesti Terviserajad kutsub kõiki terviseliikumise harrastajaid 24. veebruaril vabariigi aastapäeva sportlikult tähistama ning osalema kella 11—16 aset leidval rekordiüritusel «Eesti terviseradadel… ümber maailma».


Et rekordi püstitamisse oma panus anda, tuleb enda läbitud kilomeetrid kella 11—16 registreerida suuremates keskustes või internetiaadressil

www.terviserajad.ee

.



Viljandimaa suurim tervisespordikeskus Hostre-Pollis pakub üritusel osalejatele ette valmistatud suusaradu. Kohapeal on võimalik laenata suusavarustust ja kepikõnniks keppe ning saab kasutada kelgumäge. Pakutakse teed ja suppi.



Viljandis on kampaanias kaasa lüüa soovijatel võimalik enda läbitud kilomeetrid kirja panna järve ääres rannavalve hoones ning seal pakutakse terviseliikujaile kosutuseks ka sooja teed.


Sihtasutuse Eesti Terviserajad andmetel on Viljandimaalt rekordiüritusega liitunud veel Saarepeedi ja Päri suusakeskus.



Üles märgitakse iga inimese läbitud kilomeetrite hulk. Need summeeritakse ning tulemuse teeb sihtasutus Eesti Terviserajad teatavaks vabariigi aastapäeva õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles