Viljandi HCvõitis käsipallimeistriliiga pronksmedali

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC meeskond
Viljandi HC meeskond Foto: Madis Luik

Pühapäeval mängiti Viljandi spordihoones Eesti käsipallimeistrivõistluste otsustav pronksimäng, mille lisaajal võitis 30:25 Viljandi HC.


Viljandi HC ja HC Viimsi / Tööriistamarketi kohtumise normaalaeg lõppes 22:22 ja poolaeg numbritega 12:12. Viljandi poolelt oli hooaja viimases mängus üheksa väravaga resultatiivsem Ott Varik, vastasmeeskonnast viskas Jürgen Rooba kaheksa väravat.

Põnevas kohtumises oli viljandlaste võidul märkimisväärselt suur osa meeskonna väravavahil Rasmus Otsal. Ott Variku kõrval tegid võõrustajatest skoori veel Marko Koks kuuel, Kristo Voika ja Robert Lõpp neljal, Kristjan Koovit kolmel ning Sten Maasalu ja Lauri Ant kahel korral.

Eesti 2012. aasta käsipallimeistrivõistluste pronksmedalid said kodupubliku ees kaela Joel Urbel, Martin-Ott Sülla, Ott Varik, Kristjan Koovit, Vitali Vorobjov, Marko Peterson, Kristo Voika, Mihkel Jürisson, Marko Koks, Sten Maasalu, Rasmus Ots, Robert Lõpp, Madis Parik, Lauri Ant ning treenerid Marko Koks ja Lembit Nelke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles