Karussellil keerutas terve Viljandimaa

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Rusi
Kaja Rusi Foto: Leili Kuusk

6. mail oli Viljandi muusikakooli orkestrimajas võistluse «Laulukarussell» Viljandimaa eelvoor. Kaasa lõi 78 last 29 õpetaja juhendamisel.

Võistluspäev oli jagatud kolmeks kenaks kontserdiks. Laululastele olid tulnud kaasa elama pere ja sõbrad, žüriisse kuulusid tuntud muusikategelased ja -õpetajad Jakko Maltis, Külliki Levin ja Anu Lõhmus. Kiituse osaliseks said kaks klaverisaatjat, kes olid lastele toeks:  Themuri Sulamanidze ja Mait Reimann.

Igas vanuses oli kuus auhinnakohta, kaks esimest karussellitavad televoorus edasi.
Parimaid saab kuulata ka Viljandi hansapäevadel.

5—7-aastaste hulgas olid kolm esimest Triinu Johanna Sepp (juhendajad Erki Sepp ja Kärt Kaljaspolik), Elinor Luik Viljandi huvikoolist (Ene Raju) ja Anna Maria Kipper Kõo mudilaste lauluringist (Eda Piilmann).

8—10-aastaste hugas olid parimad Mattias Randaru Olustvere põhikoolist (Agnes Kurg), Eve-Liis Oolo Võhma muusikakoolist (Kristi Oolo) ja Vaiko Aasaküla Võhma muusikakoolist (Mait Reimann).

11—13-aastaste vanuserühmas võitsid Deivi Tobreluts Viljandi muusikakoolist (Maarika Reimand), Katrina Merily Reimand Viljandi muusikakoolist (Ele Millistfer) ja Kaisa-Mari Lehis Võhma muusikakoolist (Maarika Reimand).

Publikupreemia said Kaja Rusi ja Eleryn Tiit Viljandi muusikakoolist (Maarika Reimand).
Kõigis vanuserühmades jagas oma eripreemiad lavalise kohaloleku ja emotsionaalsuse eest Jakobsoni gümnaasiumi balletistuudio.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles