Rahvaliidu noored kutsuvad arutlema sotsiaalteemadel

Rannar Raba
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu liige Mai Treial
Riigikogu liige Mai Treial Foto: Peeter Kümmel

Neljapäeval kell 17 toimub Viiratsi vallavalitsuses Rahvaliidu Viljandimaa noorte korraldatud kohtumine riigikogu sotsiaalkomisjoni liikme Mai Treialiga, et arutleda sotsiaalvaldkonnas toimuvat.


Mai Treial annab ülevaate riigi valikuvõimalustest seoses sotsiaalvaldkonnaga. Juttu tehakse ka eakate, puuetega inimeste, lastega perede ja töötute olukorrast.

«Rahvalidu noored valutavad südant riigis toimuva pärast. Leiame, et muredest ja valikutest tuleb rääkida avatult ja aegsasti,» ütles noorteorganisatsiooni esimees Monika Kuzmina. «Kui me tahame, et meist hoolitaks, kui me abi vajame, siis peab igaüks käituma täpselt nii nagu ta sooviks, et temasse suhtutaks.» Kuzmina sõnul nõuab praegune majanduslangus enam hoolivust ja üksteise märkamist.

Kohtumisel osalevad Viiratsi Puuetega Inimeste ja Üksikvanemate Ühingu, Viljandimaa Rahvaliidu Tegusate saadikurühma ja Rahvaliidu noorte aktiivgrupi liikmed. Lisaks on oodatud kõik huvilised.

Mittetulundusühing Rahvaliidu Noored on poliitikahuviliste noorte klubi, mis ühendab 4000 noort üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles