Tulemusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maadlus. Soomes Vantaas peetud olümpiamängude vabamaadluse kvalifikatsiooniturniiril sai klubi Tulevik sportlane Ragnar Kaasik raskekaalus viienda koha.

Autosport. Eesti rallikrossi meistrivõistluste avaetapil oli klassis Touring Car võidukas Rommi Pukk. Janno Ligur teenis klassis Super 1600 teise ja Andre Teder klassis ERK Junior samuti teise koha.
Riias peetud Eesti autode ringrajasõidu meistrivõistluste avaetapil sai Tõnis Hommik klassis BMW 325 kahe sõidu kokkuvõttes kolmanda koha.

Jalgpall. Eesti meistriliiga üheksandas voorus mängis FC Viljandi 0:0 viiki FC Kuressaarega.
Viljandimaa teise liiga meeskondadest oli Viljandi Tulevik võõral väljakul 1:0 üle FC Nõmme Unitedist ja FC Tarvastu viigistas koduväljakul peetud kohtumises 1:1 FC Elvaga.
Meistrivõistluste kolmanda liiga viiendas voorus oli Tuleviku teine 4:0 üle FC Põlva Lootosest, Suure-Jaani United jäi 2:5 alla Valga Warriorile ning SK Tääksi 3:6 Jõgeva Noorus-96-le.
Neljandas liigas sai meeskond Tuleviku Vanakesed 3:0 võitu Tartu Quattromed II-st.

Võrkpall. Tarvastu meeskond lõpetas rahvaliiga finaalturniiri B-tugevusgrupis kolmanda kohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles