Käsipallurite medalipüüdlus algas võiduga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval Viljandi spordihoones peetud käsipallimeistrivõistluste esimeses kolmandat kohta selgitava seeria vastasseisus alistas Viljandi HC 29:23 HC Viimsi / Tööriistamarketi.


Hooaja ühe oma parima mängu teinud viljandlased pakkusid kodupublikule suurepärast käsipalli, mille tulemusena oli poolajavileks tablool eduseis 16:10. Mõlemalt poolt oli tunda veidi närvilisust ning tõusude ja mõõnadega kulgenud teisel poolajal hoidsid võõrustajad edu, ehkki see kõikus episoodiliselt seitsmest kahe väravani. Mängu lõpul jagus Viljandi meestel külma närvi, mis andis neile tähtsa võidu.

Viljandi meeskonna resultatiivsemad olid pühapäeval kaheksa väravaga Ott Varik, kuue tabamusega Kristo Voika ja neljaga Kristjan Koovit. HC Viimsist said parimatena viis tabamust kirja kolm meest, nende seas Viljandist pärit joonemängija Ego Riener.

Pronksiseeria mängitakse kahe võiduni. Järgmine vastasseis algab neljapäeval kell 19 Viimsi keskkoolis.

Pühapäeval alanud meistrivõistluste kullaseeria avamängus pidi Põlva Serviti kodusaalis tunnistama 26:21 HC Kehra paremust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles