Ujula tulevik on segane

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänaseks on kunagise restorani varemed lammutatud ning peatselt peaks algama veekeskuse ehitus.
Tänaseks on kunagise restorani varemed lammutatud ning peatselt peaks algama veekeskuse ehitus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eelmisel nädalal aset leidnud kohtumisel Viljandi elanikega teatas linnapea Kalle Jents, et on arutanud ettevõtte Leviehitus juhiga veekeskuse rajamise küsimusi.


«Meie teame, kui raske on praegu ehitusfirmadel, ja Leviehitus teab, kui keeruline olukord on meil,» rääkis Jents. «Kohtumistel arutamegi raskustega seonduvat.»



Linnapea kinnitusel praegu kahe poole vahel sõlmitud leping kehtib ning selle järgi peaks ujula valmis olema 31. detsembriks ja linnavalitsusel tuleb selle eest tasuda enam kui 47 miljonit krooni järgmise aasta 29. jaanuariks.



Selle aasta eelarves pole ehituse eest tasumiseks raha ette nähtud. Kui varem lootis linnavalitsus vähemalt osa vajaminevast summast laenata, siis nüüd on rahandusministeerium teatanud, et omavalitsuste laene piiratakse tänavu tunduvalt.



Kas veekeskuse ehitus algab, peab selguma järgmise paari nädala jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles